sielj3000meteren


Kaprun - Zell am See - 2008. december 11-14.

zell am see kaprun zell am see


Az októberi és novemberi besízések után túl vagyunk a decemberi csúszáson is. Kaprun-Zell am See ilyenkor is csodás.
Tetőtől talpig fehér ruhába öltözött táj fogadott minket. A havas fenyőfák és hóborította alpesi faházak amolyan igazi elő-karácsonyi hangulatot adtak síelésünkhöz és
hódeszkázásunkhoz. Míg az első napokon Holle Anyó alaposan megrázta dunyháit - igaz mindezt jól időzítve az esti, éjjeli órákban tette - , addig hétvégére már a Nap is kisütött, mindez mélykék éggel fűszerezve igazi téli hangulatot teremtett.

kaprun zell am see

Aki pályasíre vágyott az mesterien kivasalt lejtőkön húzhatta az íveket, aki pedig némi pályán kivüli kalandra volt kiéhezve, az friss porhóban hagyhatta ott a névjegyét a hegyoldalakban.
Szombaton szánkó partit szerveztünk. A Telihold fénye bevilágította Kaprun és Zell am See felett emelkedő hegyeket, a kivilágított szánkópályán örömittas ródlisok suhantak a völgy felé. De mielőtt mindenki a völgy felé vette volna az irányt, érdemes volt betérni a szánkópálya melletti Hüttébe, ahol egy forró forraltbor után újult erővel vethettük be magunkat a szánkózás örömeibe.

kaprun

Az egész napos csúszások után mindenki számára jól esett egy forró szauna, gőzfürdő.... ; testet és lelket egyaránt kényeztetni a wellnessben

Március utolsó hétvégéjén újra meghódítjuk Kaprunt és Zell am See-t !

Képek hamarosan !

Addig is minden kedves Részvevőnek és leendő Vendégünknek Békés és Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánunk;

A Síelj3000méteren Csapat
Vissza a Sítúrákhoz vagy előtte írjon a Vendégkönyvbe