Header

Itt síelünk Szallasunk Ennyibe kerul Síoktatas Rolunk Kapcsolat


Kaprun - Kitzsteinhorn


kaprunkep

Röviden:

41 km hosszú, meseszép, naponta kezelt sípályák
A sípályák 2000 és 3204 méter között terülnek el
Sípályák minden nehézségi fokozatban
Buckapálya, funpark, szűzhavas mélyhó területek
17 felvonó; kabinos, ülőfelvonók és húzóliftek
Majd egész éven át tartó síszezon

Hosszabban:

Kitzsteinhorn a hazánkhoz legközelebb eső, így  könnyedén és gyorsan elérhető gleccser síterep. Csodálatosan kezelt, szépen karbantartott pályái közül mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illőt, legyen szó kezdőről vagy éppen profi síelőről. Széles lejtői kifejezetten ideálisak carvingolásra, de tanulásra és oktatásra is teljesen megfelelőek. A gleccserről lélegzetelállító panoráma tárul elénk; megannyi hóval fedett háromezres, alant a völgyben az ilyenkor még smaragzöld völgyek és a sötétkék színben megcsillanó Zell-i tó teszi teljessé a vizuális orgazmust.

ski ski2 ski

100 % hógarancia

Van ilyenkor hó, vetődhet fel sokakban a kérdés. Természetesen, nem is akármennyi és nem is akármilyen ! Ebben a magasságban ilyenkor éri el a téli hóvastagság a maximumát!
Így a sok hó garantált, ráadásul a nagy magasság, a fekvés és a gleccser miatt porhó vár ránk és fantasztikus pályák.

Kitzsteinhorn egyike Ausztria leghóbiztosabb síterepének és az osztrák gleccser síközpontok közül sokszor itt esik a legtöbb hó. Az Európa Sportrégió szívében fekvő síparadicsom igen hóbiztosnak mondható, és hogy miért is?
- A sípályák egy része az örök hó és jég birodalmában fekszik
- Nagy magasság, 3000 méter felett járunk
- Kiváló mikroklíma
- Jól kiépített és modern hóágyúrendszer

palyaterkep

Egy jól sikerült nap után nagyokat sétálhatunk Zell am See hangulatos utcáin és a Zell-i tó partján; közben betérhetünk a sok hangulatos söröző egyikébe vagy kedvünkre vásárolgathatunk.